luni, 5 noiembrie 2012

"Us", or just "me" and "you" ?

Asta ma intreb si eu de cateva luni, m-ai zapacit, pur si simplu m-ai facut sa ma indragostesc de tine fara ca macar sa faci vre-un efort, m-ai inebunit doar cu o dulce si suava atingere a buzelor tale pe ale mele. Si asta ma framanta si acum, nu stiu daca pentru tine totul a fost o joaca sau chiar simti ceva pentru mine. Nu stiu nimic, eu sunt aici si tu esti acolo, oare am putea sa rezolvam asta vreo-data? Oare va exista intr-un tarziu un noi?
Te visez de cateva saptamani incoace te tot visez, nu in fiecare seara, insa este de ajuns sa te visez o singura noapte pe saptamana sau pe luna caci ma dai peste cap, te simt aproape de mine, te vad, te simt in visele mele si totusi nu stiu.
Nu stiu daca tu simti la fel, iar asta ma omoara, ma face sa cred ca tot ce simt eu este o iluzie, ca ma iluzionez singura.
Oare asa sa fie sau m-am indragostit de tine? Nu stiu ce sa imi raspund, sunt confuza si ma doare de fiecare data cand ma gandesc ca poate daca vin acolo si iti marturisesc tot ce am pe suflet, o sa razi de mine, o sa ma dai dracului si o sa pleci cu totul din viata mea. Nu vreau asta, stiu ca poate nu ne intelegem mereu, insa am nevoie de tine, vara asta m-ai zapacit total.
Nu stii, pentru ca nu ti-am spus-o, pentru ca ti-am lasat impresia ca ma lasa rece tot ce zici tu, tot ce faci, desi pe interior ardeam, ardeam sa iti spun tot, sa iti arat ca ma raneste ce faci, sa iti afirm ca faptul ca te dai la altele in fata mea, ma omoara incet dar sigur.
Insa nu am facut-o. Pur si simplu am lasat ca totul sa treaca, incercam sa iti dau mici aluzii pe care sa le intelegi, insa nu ai facut-o sau nu ai vrut sa o faci. Nu te mai inteleg, nu ma mai inteleg nici pe mine. Imi este frica, dar oare cat am sa mai pot sa tin asta in mine?
Daca voi veni la tine si iti voi spune ma vei accepta in viata ta? Oare te iubesc?   Nu uita asta, nu stiu ce simt sunt confuza, insa stiu un singur lucru. Am nevoie de tine.

Nyko

2 comentarii: